Diepvries maaltijden in Dordrecht

Kant-en-klare maaltijden in Dordrecht

Lukt het niet meer om elke avond zelf te koken? Of kost het koken u te veel kostbare energie? De kant-en-klare maaltijden van Mourits Diepvries zijn dan voor u dé uitkomst. Simpel en eenvoudig te bestellen en gewoon bij u thuis bezorgd in en rondom Dordrecht.

Vragen of iemand in uw omgeving voor u wil koken kan op de langere termijn voor zowel u als de hulpverstrekkende persoon te veel worden. Het bereiden van een warme maaltijd kost nu eenmaal meer tijd dan het smeren van een boterham.  U wilt daarnaast zo nu en dan ook wat afwisseling en dan zijn aardappels met groente en vlees wel voedzaam, maar voor de smaak niet volledig verzadigend. Met de diepvriesmaaltijden van Mourits Diepvries in Dordrecht vallen al deze lastige situaties volledig weg. Met deze kant-en-klare maaltijden heeft u elke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Het enige wat u thuis nog hoeft te doen is de maaltijd opwarmen. Heel makkelijk en snel.

Onze diepvriesmaaltijden worden met uiterste zorg en aandacht bereid, verpakt, ingevroren en uiteindelijk bij u thuis bezorgt. U kunt meerdere maaltijden tegelijk bestellen en deze zolang in de vriezer bewaren. Hiermee heeft u voor elke dag van de week een maaltijd in huis zonder dat de ingrediënten kwaliteit verliezen. Hiermee voorkomt u dus ook dat u voedsel weg moet gooien. Zo ziet u maar dat in elk opzicht de diepvriesmaaltijden van Mourits diepvries u kunnen helpen in de dagen dat het koken u niet meer zo goed afgaat dan voorheen.

wij zijn benieuwd naar uw wensen

Diepvriesmaaltijden bestellen bij Mourits Diepvries

Het bestellen van kant-en-klare diepvriesmaaltijden bij Mourits diepvries kunt u heel eenvoudig online doen. Dankzij ons geautomatiseerde systeem kunt u als u vandaag besteld uw bestelling de volgende werkdag al in huis verwachten. Daarnaast is de bezorging van uw maaltijden in en rondom Dordrecht geheel gratis.

Op onze website vindt u bovenin het menu een knop ‘Bestellen’. Nadat u hierop heeft geklikt komt u op de bestelpagina. Hier vindt u al onze maaltijden welke zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Van boven naar beneden vindt u de categorieën rundvleesgerechten, varkensvleesgerechten, gehakt en worstgerechten, kipgerechten, visgerechten en stamppotten, maar ook internationale gerechten en snacks zijn verkrijgbaar.

Mocht het zo zijn dat u een gerecht niet kunt vinden of wilt u een maaltijdsuggestie doorgeven om ons aanbod uit te breiden, dan kunt u dit onderaan de pagina bij het kopje ‘Overig’ invullen. Wij zullen voor u nagaan of uw suggestie ons aanbod kan verrijken.

Als u een maaltijd wilt bestellen kunt u het gewenste aantal porties invullen. Om een bestelling te kunnen plaatsen geldt er een minimale bestelhoeveelheid van 6 maaltijden. Als u klaar bent met het samenstellen van uw bestelling kunt u onderaan de pagina uw gegevens invullen. Deze zijn nodig voor het afleveren van uw maaltijden. Als u dit heeft gedaan kunt u klikken op ‘Mijn bestelling plaatsen’. Uw bestelling wordt de volgende werkdag op het door u aangegeven adres in Dordrecht afgeleverd. Koken was nog nooit zo makkelijk. Eetsmakelijk!

Supersnel geleverd

Binnen 1 werkdag geleverd

Altijd persoonlijk contact

Al jarenlang vertrouwd

Gratis bezorging

Wij leveren uw bestelling altijd gratis

Rundvleesgerechten

Varkensvleesgerechten

Gehakt en worstgerechten

Kunnen wij u helpen?

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug om u te voorzien van passende informatie.